Πρόσκληση συμμετοχής στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολιτικής Μηχανικής, Υποδομών και Περιβαλλοντικής Μηχανικής (GCCIVIL2023), 23-25 Οκτωβρίου 2023 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής και της επιτροπής προγράμματος, έχω τη χαρά να σας προσκαλέσω όλους να συμμετάσχετε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολιτικής Μηχανικής, Μηχανικής Υποδομών και Περιβαλλοντικής Μηχανικής (GCCIVIL2023) το οποίο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη διακεκριμένων προσωπικοτήτων στον τομέα της έρευνας στις 23-25 Οκτωβρίου 2023 στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το GCCIVIL2023 θα προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία για ακαδημαϊκούς, ερευνητές, επιστήμονες, μηχανικούς και πρωτοπόρους φοιτητές που εργάζονται στους τομείς των Πολιτικών, Δομικών, Αρχιτεκτονικών, Υποδομών, Περιβαλλοντικής Μηχανικής και συναφών κλάδων. θέματα να ανταλλάξουν, να μοιραστούν και να συζητήσουν τις μοναδικές ιδέες τους, τις νέες γνώσεις και τις την επιστήμη αιχμής, αποκαλύπτοντας τις πρόσφατες τάσεις και την πρόοδο για την επιτάχυνση των επιστημονικών ανακαλύψεων στον τομέα, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους τους συνέδρους για
δικτύωση, παγκοσμιοποιώντας επίσης την έρευνα με τη δημιουργία ενός διαλόγου μεταξύ των βιομηχανιών και ακαδημαϊκών για την προώθηση νέων τεχνολογιών και εφαρμογών.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε το συνέδριο διαφωτιστικό και εμπνευσμένο. Ελάτε να μοιραστείτε συναρπαστικές προοπτικές σχετικά με τα νέα σύνορα στον τομέα των Πολιτικών, Δομικών, Αρχιτεκτονική, Υποδομές, Περιβαλλοντική Μηχανική.

Ακολουθήστε το Link για περισσότερε πληροφορίες: Πατήστε εδώ Με εκτίμηση,

Conference General Chair
Evangelos J. Sapountzakis.